ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ 2019

Ηλεκτρονική αξιολόγηση μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου 2019-2020

Έναρξη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019

Λήξη Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020

Αγαπητοί φοιτητές/φοιτήτριες,

Την Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019 ξεκινά η ηλεκτρονική αξιολόγηση των διδασκόντων και των μαθημάτων του χειμερινού εξαμήνου 2019-2020.  Η αντικειμενική έκφραση της κρίσης σας αποτελεί ταυτόχρονα και υποχρέωσή σας, προκειμένου να βελτιωθεί -όπου είναι εφικτό- η ποιότητα της εκπαίδευσης που σας παρέχεται.

Η περίοδος αξιολόγησης των μαθημάτων για το χειμερινό εξάμηνο είναι από τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου μέχρι την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου. Σε αυτό το διάστημα οι φοιτήτριες/φοιτητές κάνοντας Είσοδο στη σελίδα https://qa.auth.gr/student μέσω Η/Υ ή κινητών συσκευών (smartphone, tablet, laptop) θα μπορούν να αξιολογούν μόνο μια φορά κάθε μάθημα στο οποίο είναι εγγεγραμμένοι μαζί με τους αντίστοιχους διδάσκοντες.

Στο σύνδεσμο Οδηγίες Χρήσης θα βρείτε τις απαραίτητες διευκρινήσεις για τη διαδικασία της αξιολόγησης.

Το πρόγραμμα έχει αναπτυχθεί έτσι, ώστε να διασφαλίζεται η ανωνυμία σας και να μην είναι δυνατή η ταυτοποίηση των απαντήσεών σας από κανέναν.

Δυνατότητα αξιολόγησης των μαθημάτων μπορούν να έχουν μόνο οι φοιτητές οι οποίοι θα έχουν έναν κωδικό (pin) που θα διατεθεί από τους διδάσκοντες στην αίθουσα. Έτσι διασφαλίζεται ότι τα μαθήματα θα αξιολογηθούν μόνο από φοιτητές που είναι παρόντες στις διαλέξεις.

Τονίζεται ότι οι κωδικοί θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την είσοδό σας στο σύστημα. Δηλαδή το pin είναι μοναδικό ανά φοιτητή, για κάθε μάθημα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μια φορά, καθώς επίσης και ότι αυτή η μέθοδος αξιολόγησης (με τη χρήση pin) θα ισχύσει για όλα τα μαθήματα του Τμήματος.

Ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας και σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία στις προσπάθειές σας.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών

Καθηγητής Δημήτριος Κουσενίδης