Ηλεκτρονική αξιολόγηση μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου 2019-2020

Ηλεκτρονική αξιολόγηση μαθημάτων

χειμερινού εξαμήνου 2019-2020

 

Έναρξη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019

Λήξη Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020

 

Αγαπητοί φοιτητές/φοιτήτριες,

 

Την Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019 ξεκινά η ηλεκτρονική αξιολόγηση των διδασκόντων και των μαθημάτων του χειμερινού εξαμήνου 2019-2020.  Η αντικειμενική έκφραση της κρίσης σας αποτελεί ταυτόχρονα και υποχρέωσή σας, προκειμένου να βελτιωθεί -όπου είναι εφικτό- η ποιότητα της εκπαίδευσης που σας παρέχεται.

Το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών, έχει δηλώσει συμμετοχή στην ηλεκτρονική αξιολόγηση μαθημάτων από την Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019 έως και την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020 ) .

Τη συγκεκριμένη αυτήν περίοδο, και πάλι στην ιστοσελίδα της ΜΟΔΙΠ μέσω του συνδέσμου http://qa.auth.gr  ,  Είσοδος, με τη χρήση του πανεπιστημιακού σας λογαριασμού μπορείτε να  αξιολογήσετε τα μαθήματα που παρακολουθείτε σε αυτό το εξάμηνο, καθώς και τους αντίστοιχους διδάσκοντες.

Στο σύνδεσμο Οδηγίες Χρήσης θα βρείτε τις απαραίτητες διευκρινήσεις για τη διαδικασία της αξιολόγησης.

Το πρόγραμμα έχει αναπτυχθεί έτσι, ώστε να διασφαλίζεται η ανωνυμία σας και να μην είναι δυνατή η ταυτοποίηση των απαντήσεών σας από κανέναν.

Δυνατότητα αξιολόγησης των μαθημάτων μπορούν να έχουν μόνο οι φοιτητές οι οποίοι θα έχουν έναν κωδικό (pin) που θα διατεθεί από τους διδάσκοντες στην αίθουσα. Έτσι διασφαλίζεται ότι τα μαθήματα θα αξιολογηθούν μόνο από φοιτητές που είναι παρόντες στις διαλέξεις.

Τονίζεται ότι οι κωδικοί θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την είσοδό σας στο σύστημα. Δηλαδή το pin είναι μοναδικό ανά φοιτητή, για κάθε μάθημα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μια φορά, καθώς επίσης και ότι αυτή η μέθοδος αξιολόγησης (με τη χρήση pin) θα ισχύσει για όλα τα μαθήματα του Τμήματος.

Ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας και σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία στις προσπάθειές σας.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών

Καθηγητής Δημήτριος Κουσενίδης