Φοιτητικά

Αιτήσεις για την ορκωμοσία του Απριλίου 2020

Καλούνται οι υποψήφιοι πτυχιούχοι του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, να καταθέσουν αίτηση για την ορκωμοσία που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή  10  Απριλίου 2020το αργότερο μέχρι και την Τρίτη  31 Μαρτίου 2020Οι αιτήσεις μπορούν να αποστέλλονται στη γραμματεία όλο το 24ώρο σε ηλεκτρονική μορφή στο mail info@econ.auth.gr ή στην θυρίδα της Γραμματείας καθημερινά 11-13.

 

Πρόγραμμα Μαθημάτων Εαρινού Εξαμήνου

Στον παρακάτω σύνδεσμo μπορείτε να δείτε το Πρόγραμμα των μαθημάτων του Εαρινού Εξαμήνου.

http://www.eps.auth.gr/el/econ/3891

Μετά απο απόφαση της ΓΣ η έναρξη των μαθημάτων είναι τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

 

Εκδήλωση ενδιαφέροντος 2ου Κύκλου Πρακτικής Άσκησης (εντός ΕΣΠΑ)

Ενημερώνονται οι ενδιαφερόμενοι/ες για τον 2ο Κύκλο Πρακτικής Άσκησης (εαρινό εξάμηνο 2019-2020) πως η ενημερωτική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 10:00 π.μ. στο μεγάλο αμφιθέατρο  (αμφ. Α.) του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών.

Η υποβολή των προ-αιτήσεων του 2ου κύκλου Πρακτικής Άσκησης  μπορεί να γίνει στον σύνδεσμο

Ακαδημία Αθηνών-Υποτροφία στον κλάδο των Οικονομικών Επιστημών

Δημοσίευση προκήρυξης διαγωνισμού για τη χορήγηση μίας (1) υποτροφίας στον κλάδο των Οικονομικών Επιστημών, σε πτυχιούχους Σχολών και Τμημάτων Οικονομικών Επιστημών (ελληνικών Πανεπιστημίων ή ισοτίμων Πανεπιστημίων κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης), για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής στην Ελλάδα ή το εξωτερικό και κατά προτίμηση στο Πανεπιστήμιο Harvard των Η.Π.Α. με έναρξη το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, από τα έσοδα του Κληροδοτήματος Αλεξάνδρου Λοβέρδου.
    

Νέα παράταση περιόδου διανομής και δηλώσεων συγγραμμάτων χειμερινού εξαμήνου 2019 - 2020

 

Επισημαίνεται ότι οι δηλώσεις συγγραμμάτων παρατείνονται μέχρι την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020, ενώ η διανομή συγγραμμάτων στους φοιτητές θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020.

 

Επισημαίνεται ότι βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας, οι φοιτητές που έχουν υπερβεί τα ν+2 έτη σπουδών δεν δικαιούνται δωρεάν διδακτικά συγγράμματα.

Ανακοίνωση αποτελεσμάτων Μετεγγραφών 2019

Παρακαλόυνται ΟΛΟΙ οι ενδιαφερόμενοι να προσκομίσουν ΑΜΕΣΑ στη Γραμματεία του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών την ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ τους απο το Τμήμα προέλευσης προκειμένου να ολοκλήρωθεί η διαδικασία των Μετεγγραφών. Απο τη Γραμματεία

Ανακοίνωση αποτελεσμάτων Κατατακτηρίων Εξετάσεων 2019

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των κατατακτηρίων 2019.Παρακαλούνται όλοι οι υποψήφιοι να επικοινωνήσουν με την Γραμματεία προκειμένου να ενημερωθούν για τη κατάταξη τους.

Σελίδες