Νέα Βιβλιοθήκης

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΔΗ π.χ. ΤΣΑΝΤΕΣ, ΜΠΟΥΦΑΝ, ΒΙΒΛΙΑ, LAPTOP, ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΝΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ, ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΜΗ ΗΜΕΡΑ.

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΣΧΟΛΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

Λειτουργία βιβλιοθήκης κατά την περίοδο των εορτών Χριστουγέννων - Προτωχρονιάς

Η βιβλιοθήκη της Σχολής ΟΠΕ, θα είναι κλειστή, στις 24,27,30 και 31/12/2019. Θα λειτουργήσουμε κανονικά 9.00 - 17.00 στις 02 και 03/01/2020. Σας ευχόμαστε καλές γιορτές και καλή χρονία.

Βεβαίωση περί μη εκκρεμοτήτων με τη βιβλιοθήκη για ορκωμοσία

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε όσους/ες φοιτητές/τριες επιθυμούν να κάνουν αίτηση για την ορκωμοσία στις 26/07/2019, να φροντίσουν να πάρουν τη βεβαίωση από τη βιβλιοθήκη μέχρι τις 17/07/2019. Σε περίπτωση που δεν μπορούν να έρθουν, δίνεται η δυνατότητα τηλεφωνικά να μας δώσουν τα απαραίτητα στοιχεία και να τη στείλουμε ηλεκτρονικά, εώς την ίδια ημερομηνία. Σας ευχαριστούμε.

ΑΝΟΙΓΜΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ 03/06/2019, Η ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ. ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 9.00- 20.00, ΤΡΙΤΗ, ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9.00-17.00. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΖΗΤΟΥΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΑ.

Κλειστή βιβλιοθήκη λόγω ανακαίνησης

Σας γνωρίζουμε ότι επίκειται η πρώτη ενοποίηση των Βιβλιοθηκών (Οικονομικών Επιστημών, Πολιτικών Επιστημών, Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας), σε μια ενιαία Βιβλιοθήκη Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών, η οποία θα στεγάζεται στον υφιστάμενο χώρο της Βιβλιοθήκης Οικονομικών Επιστημών.

Ως εκ τούτου η Βιβλιοθήκη Οικονομικών Επιστημών θα παραμείνει κλειστή από την Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019  έως  την έναρξη λειτουργίας της νέας ενιαίας Βιβλιοθήκης.

Η ημερομηνία διακοπής λειτουργίας των άλλων δυο βιβλιοθηκών, θα ανακοινωθεί προσεχώς.