Εργαστήριο Εφαρμοσμένων Οικονομικών & Ανάπτυξης

Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα του Εργαστηρίου Εφαρμοσμένων Οικονομικών και Ανάπτυξης***
                        

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Οικονομολόγοι διαφόρων ειδικοτήτων που εργαζόμαστε στους κόλπους του Τομέα Εφαρμοσμένων Οικονομικών και Ανάπτυξης του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Α.Π.Θ., δημιουργήσαμε την ιστοσελίδα του ομώνυμου  Εργαστηρίου με σκοπό να καταστήσουμε διάφανους και προσβάσιμους από το ευρύ κοινό τους στόχους και τις πραγματοποιήσεις μας στο πεδίο της επιστημονικής έρευνας.

Το σκοπό αυτό τον εξυπηρετεί η διάρθρωση της ιστοσελίδας μας, που μπορείτε αμέσως να την επισκεφτείτε.

Η προσφορά στην επιστημονική γνώση και το διάλογο είναι πια αναπόσπαστα συνδεδεμένη με το μοντάρισμα εργαλείων σαν αυτό που έχετε μπροστά σας.

Πέρα από την εποικοδομητική επικοινωνία με τους συναδέλφους και τους λοιπούς επαγγελματίες του χώρου των εφαρμοσμένων οικονομικών και της ανάπτυξης το Εργαστήριο μας είναι ανοικτό στην προσφορά υπηρεσιών από τη μεριά του καθενός από εμάς, αλλά και σαν συνόλου ακαδημαϊκών, σε όλους όσους δραστηριοποιούνται, εντός ή εκτός Ελλάδος,στη σφαίρα της ιδιωτικής και της δημόσιας οικονομίας.

Σας ευχόμαστε μια άνετη πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας και προσβλέπουμε στο γόνιμο επιστημονικό διάλογο μαζί σας.

Η Διευθύντρια του Εργαστηρίου

Κωστοπούλου Στέλλα

Αναπληρώτρια Καθηγήτρια

*** Νέος τίτλος εργαστηρίου σύμφωνα τις αποφάσεις της Γ.Σ. Τομέα «Ανάπτυξης και Προγραμματισμού» και της Γ.Σ. του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ.Αναμένεται η δημοσίευση σχετικού ΦΕΚ. Σύμφωνα με το ιδρυτικό ΦΕΚ (ΦΕΚ/1830/2004) το όνομα είναι «Εργαστήριο Περιφερειακής Ανάπτυξης»